Cart
You have no items in your shopping cart

Welk ondergoed dragen mannen?

  • Posted on
Welk ondergoed dragen mannen?

Laten we eerlijk zijn, heren: ondergoed is misschien niet het meest spannende deel van onze garderobe, maar het is wel essentieel. Het juiste paar kan je dag maken of breken. Of je nu houdt van de ruimte van een boxershort, de strakke fit van een slip of het moderne gevoel van een trunk, er is voor ieder wat wils. In deze blog duiken we in de wereld van mannenondergoed en helpen we je de perfecte keuze te maken. Lees verder en ontdek welk type ondergoed jou de beste ondersteuning en stijl biedt!

Welke soorten mannen ondergoed zijn er?

Als het om ondergoed gaat, heeft elke man zo zijn voorkeuren. Hier zijn de basics die je moet kennen:

Boxershorts

Boxershorts zitten los en luchtig, vooral fijn voor onder een losse broek of gewoon voor een relaxte dag. Ze zijn te koop in allerlei leuke prints en kleuren, dus je kunt helemaal losgaan met je stijl.

Slips

Lekker traditioneel, bieden veel support en zijn perfect als je niet van te veel stof houdt. Mannenslips zijn ideaal voor onder strakke broeken, omdat ze lekker veel bewegingsvrijheid geven.

Boxer briefs

Een mooie middenweg. Ze zitten strakker dan boxershorts, maar zijn niet zo beklemmend als een slip. Perfect dus voor dagelijks gebruik.

String en jockstrap

Voor de durfals. Een string biedt minimale bedekking en is perfect onder strakke kleding, omdat hij geen zichtbare lijnen achterlaat. De jockstrap, oorspronkelijk voor sporters, geeft super support door de riempjes om de bovenbenen. Beide zijn top voor mannen die comfort willen met een sexy twist.

Welke onderbroek past het beste bij jou?

Het beste ondergoed voor jou hangt af van hoeveel ondersteuning je nodig hebt en wat je mooi vindt. Zoek je veel support? Dan zijn slips of trunks ideaal. Als je liever wat meer ruimte hebt, kies dan voor een wijdvallende boxershort. Een handige vuistregel is: hoe strakker het ondergoed, hoe meer ondersteuning het biedt. Je lichaamsbouw speelt ook een rol. Heb je stevige benen, ga dan voor ruimer ondergoed. Een slip blijft altijd goed zitten en is perfect als je geen last wilt hebben van omhoogkruipend ondergoed. Kies wat het beste bij jouw lichaam en comfort past.

Shop jouw perfecte ondergoed bij Underwear District

Of je nu gaat voor een relaxte boxershort of een strakke slip, bij Underwear District vind je altijd iets dat bij je past. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind het perfecte ondergoed voor elke dag. Veel shopplezier!